På en fabrik, hvor de laver høvlet peberrod

I dag har jeg sendt en invitation til gå-tur til c.peberrod hos Carlsens Peberrod A/S.

Jeg har på det sidste pippet lidt op om, at jeg har lyst til at møde fremmede, som er helt uden for mit eget netværk. Jeg må erkende, at de fremmede jeg inspireres til at invitere, på en del punkter ligner mig selv.

Derfor har jeg besluttet, at jeg aktivt må gøre noget for at udvide kredsen af fremmede. Forslagene fra andre har været mange – hvad med en telefonbogssælger eller en Jehovas Vidne. Eller hvad med at gå en tur i Mjølnerparken. Men et eller andet i mig siger, at jeg så vil tage udgangspunkt i nogle forventninger eller forestillinger og min idé er netop, at mødes med en fremmed helt “blank” – uden forventninger.

Så altså – summa sumarum – da jeg den anden dag satte tænderne i en roastbeefmad og fik tårer i øjnene af den stærke peberrod var der ikke langt fra tanken “tænk at arbejde på en fabrik, hvor de laver høvlet peberrod” og til at sende en invitation til c.peberrod hos Carlsens Peberrod på Fyn. Så nu håber jeg, at jeg på et tidspunkt kommer ud at gå en tur med en, der arbejder på en fabrik, hvor de laver høvlet peberrod.