Vil du lege med?

Er du også nysgerrig på, hvad andre pusler med? Vil du gerne se nye perspektiver på noget velkendt? Træde åbent ind i et møde og en samtale, som du ikke ved, hvor fører dig hen, men hvor rammerne er givet på forhånd?

En gå-tur i mit selskab tager 2-3 timer. Jeg har besluttet ruten på forhånd og sørger for et par gode pauser og forplejning undervejs. Alt du skal gøre er at møde op i Vedbæk nord for København med et åbent sind, al din nysgerrighed, spørgelyst og viljen til at dele tanker.

Sådan kommer du ud på en tur!

Book en gå-tur med mig i kalenderen til venstre. Fredage og søndage kl 11 har jeg reserveret til formålet. Vi mødes i Vedbæk nord for København. Hvis ikke du kan vælge en fredag eller en søndag er det fordi, en anden er kommet før dig, men så finder du bare en anden dag lidt længere ude i fremtiden. Du får en bekræftelse med lidt praktiske detaljer, når du tilmelder dig.

Passer tidspunkterne dårligt?

Jeg er fleksibel og til at snakke med – skriv til mig på silleschirmer@gmail.com med et alternativt forslag.

Pop-up arrangementer

Ind imellem laver jeg lidt større arrangementer – Tur med en fremmed pop-up-arrangementer – som foregår andre steder end i Vedbæk, og hvor rammerne er lidt anderledes. Udgangspunktet er dog stadig en gå-tur og en samtale mellem to personer, der ikke kender hinanden.  Jeg sætter folk sammen to og to.

Hvis du gerne vil høre fra mig, når noget er under opsejling, så tilmeld dig nyhedsbrevet for Tur med en fremmed: