Gå-turs fremmede søges

Trænger du til at få luftet tanker og livssyn? Har du lyst til at mødes uforpligtende et par timer med en fremmed uden for dit normale netværk? Hvis ja, så tilmeld dig mit tur-med-en-fremmed-projekt og giv dig selv muligheden for at blive opfyldt af nye ideer og perspektiver på tilværelsen.

Jeg søger lige nu folk som har lyst til at hjælpe mig med at udforske ”hvad der sker, når to – for hinanden fremmede – mennesker mødes uden andet formål end at gå en tur, tale sammen og være 100% nærværende, ærlige og autentiske.” (se evt. mere under Baggrund for ”Tur med en fremmed”)

Ok – det lyder spændende, men hvor omfattende er det?

Du skal være indstillet på at:

1)      gå minimum to ture med fremmede

2)      være ”vært” ved én af gå-turene – dvs planlægge en tur du kan tage en fremmed med ud på

3)      være ”gæst” ved den anden gå-tur – dvs tage et sted hen efter anvisning fra din “vært”

4)      give mig feed-back på din oplevelse af turene – enten i mails eller over telefonen

Hvad med alt det praktiske?

Når du har tilmeldt dig sender jeg dig en bekræftelse på, at du er med. Efterfølgende – når jeg har nok fremmede og har sat folk sammen – får du en mail med kontaktinformation til den du skal være ”vært” for og navnet på den, du skal være gæst hos.  Jeg sætter rammerne for i hvilken periode (uger eller måneder) I skal gå tur, men I aftaler helt selv, hvilken dag, tidspunkt o.s.v.

Hvad nu hvis…?

Har du nogle spørgsmål til projektet eller turene, er du velkommen til at skrive spørgsmål i kommentarfeltet nedenfor, så skal jeg svare så godt jeg nu kan, og andre får også glæde af spørgsmål og svar.

Cool – jeg er på!

Alletiders – så send mig en mail på info@silleschirmer.dk og sig, at du gerne vil være med! I mailen må du også meget gerne skrive:

  • dit navn
  • hvilken e-mail du helst vil kontaktes på
  • hvor i Danmark du bor (jeg sørger for at matche folk, så man ikke skal køre/svømme/cykle langt for at mødes)

…noget med at slippe noget løs.

For noget tid siden gik jeg tur i skoven med min datter på ni år. Jeg spurgte ind til hendes dag, og det udviklede sig til en snak om, hvad hun virkelig godt kan lide at lave, når hun er i skole. Hun sagde noget i retning af:

“Jeg kan rigtig godt lide billedkunst, for der får vi at vide, at vi bare skal slippe kreativiteten løs”

 …pause…

“Og så kan jeg også godt lide kristendom. Vi tegner, og Mia siger, at vi bare skal slippe fantasien løs”

…pause…opsummering…

“Ja, så jeg tror, det jeg rigtig godt kan lide, det er noget med at slippe noget løs!”

Og jeg blev en smule rørt og tænkte ved mig selv, at hun der havde fat i noget helt centralt. Jeg tror i virkeligheden rigtig mange af os godt kan lide “…noget med at slippe noget løs”. For mig er mine ture i skoven – alene eller i selskab med en fremmed – en måde at slippe nogle tanker løs og give dem luft og loftshøjde til at folde sig ud.

Kan du også godt lide at “slippe noget løs”?

Glad i låget

Glad i låget på en torsdag efter en tur med en fremmedHar lige fået luft til tankerne på en tåget torsdagEndnu en tur i godt selskab med en fremmed. En grå torsdag, som ikke gjorde noget væsen af sig. Og koldt var det – jeg frøs lidt. Men gråheden og kulden til trods har den friske luft og samtalen med en vildt fremmed en magisk virkning på mig.

Jeg bliver sgu så glad i låget!