Gå-turs fremmede søges

Trænger du til at få luftet tanker og livssyn? Har du lyst til at mødes uforpligtende et par timer med en fremmed uden for dit normale netværk? Hvis ja, så tilmeld dig mit tur-med-en-fremmed-projekt og giv dig selv muligheden for at blive opfyldt af nye ideer og perspektiver på tilværelsen.

Jeg søger lige nu folk som har lyst til at hjælpe mig med at udforske ”hvad der sker, når to – for hinanden fremmede – mennesker mødes uden andet formål end at gå en tur, tale sammen og være 100% nærværende, ærlige og autentiske.” (se evt. mere under Baggrund for ”Tur med en fremmed”)

Ok – det lyder spændende, men hvor omfattende er det?

Du skal være indstillet på at:

1)      gå minimum to ture med fremmede

2)      være ”vært” ved én af gå-turene – dvs planlægge en tur du kan tage en fremmed med ud på

3)      være ”gæst” ved den anden gå-tur – dvs tage et sted hen efter anvisning fra din “vært”

4)      give mig feed-back på din oplevelse af turene – enten i mails eller over telefonen

Hvad med alt det praktiske?

Når du har tilmeldt dig sender jeg dig en bekræftelse på, at du er med. Efterfølgende – når jeg har nok fremmede og har sat folk sammen – får du en mail med kontaktinformation til den du skal være ”vært” for og navnet på den, du skal være gæst hos.  Jeg sætter rammerne for i hvilken periode (uger eller måneder) I skal gå tur, men I aftaler helt selv, hvilken dag, tidspunkt o.s.v.

Hvad nu hvis…?

Har du nogle spørgsmål til projektet eller turene, er du velkommen til at skrive spørgsmål i kommentarfeltet nedenfor, så skal jeg svare så godt jeg nu kan, og andre får også glæde af spørgsmål og svar.

Cool – jeg er på!

Alletiders – så send mig en mail på info@silleschirmer.dk og sig, at du gerne vil være med! I mailen må du også meget gerne skrive:

  • dit navn
  • hvilken e-mail du helst vil kontaktes på
  • hvor i Danmark du bor (jeg sørger for at matche folk, så man ikke skal køre/svømme/cykle langt for at mødes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *