Glad i låget

Glad i låget på en torsdag efter en tur med en fremmedHar lige fået luft til tankerne på en tåget torsdagEndnu en tur i godt selskab med en fremmed. En grå torsdag, som ikke gjorde noget væsen af sig. Og koldt var det – jeg frøs lidt. Men gråheden og kulden til trods har den friske luft og samtalen med en vildt fremmed en magisk virkning på mig.

Jeg bliver sgu så glad i låget!

4 meninger om “Glad i låget”

 1. Ditto! På tilbagevejen tænkte jeg, at det er den slags små oplevelser, som virkelig gør mig høj over livet. At kunne være spontan, nærværende og i en ny kontekst fra tid til anden!

  Så tak for snakken og for den fornemme bænk-forplejning. Det var fantastisk at få et indblik i dit univers og ikke mindst naturen omkring Nordsjælland! 🙂

 2. Selv tak, Nana! Og ja – spontanitet, nærvær og ny kontekst kan virkelig give et “kick”. Berigende og befriende på samme tid.

 3. Hej Sille!
  jeg kan ikke se din mailadresse eller anden kontaktinfo nogen steder – men da jeg lige læste om dit “koncept” tænkte jeg – fedt! Og troede det var en slags bevægelse, hvor man kunne tilmelde sig. For det ville da være fantastisk. Kunne godt tænke mig at dele tanker med dig om det, så hvis du har lyst er du velkommen til at skrive til mig.
  Med venlig hilsen
  Lone

 4. Kære Lone! Dejligt at du ikke lader dig stoppe af manglende kontaktinfo eller “tilmeldingsknap” 🙂 Jeg har planer om at udbrede “konceptet” og barsler snart med forskellige initiativer, men ind til da lever jeg fortsat lidt “hemmeligt”. Men jeg er altid frisk på en snak og en gå-tur ikke mindst, så hvis du har lyst, synes jeg vi finder en dag, hvor vi kan “dele tanker”. Jeg sender dig en mail, så får vi en dato og mødested på plads. KH Sille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *